FőoldalMi az az offshore cég?Vagyonosodási vizsgálatAdóparadicsomainkGyakorlati példákÁrak, költségekIdőpont kérésGY.I.K.
ÉbresztőLegális-e az offshore cég?Mire jó egy offshore cég?Mi at adóoptimalizálás?BankszámlanyitásKész cégeinkAkciónkKapcsolat

Túl sok adó fizet? Fél a vagyonosodási vizsgálattól? Védené vagyonát?

Ha kihasználná a nemzetközi adószabályozásban rejlő előnyöket, megoldhatná ezen problémáit, adókiadásai jóval alacsonyabbak lehetnének, és védve lenne egy esetleges vagyonosodási vizsgálatnál!
Jelentős összegeket takaríthatna meg, ha egy kicsit körülnézne, és élne a törvény adta lehetőségeivel!

A megoldás: offshore, (offshore) cégalapítás!

Panamai alapítvány

A panamai kormány lehetővé tette, hogy külföldi állampolgárok is létrehozhassanak magáncélú alapítványt Panamában. A Panama-i alapítványt a Liechtensteini Hercegségben, Svájcban és Luxemburgban már működő magánalapítványok alapján fejlesztették ki, azonban azoknál modernebb, rugalmasabb a struktúrája és sokkal kedvezőbb áron meg lehet alapítani.

Az alapítvány vagyona elkülönül az alapító, a védnök, a tanács illetve a kedvezményezettek vagyonától.

A Panamai magán alapítvány biztosítja a védnökök, az alapítók és az alapítvány kedvezményezettjeinek teljes titokban tartását, anonimitását és védelmét. Ez egy kedvezo árú, anonim, rugalmas, privát vagyontervezo rendszer, amely olyan vagyonelemek megtartására használható, mint például a részvénytársaságok, trösztök, bankszámlák, befektetési számlák, ingatlan vagy bármilyen más vagyonelem.

A panamai törvények maximális védelmet nyújtanak a panamai alapítványoknak, ami azt is jelnti, hogy soha semmilyen körülmények között sem zárolhatja senki az alapítvány vagyonát amennyiben a betétszámlája is Panamában van.

Az alapítvány a nyilvános cégjegyzékbe (Public Registry) történő bejegyzéssel jön létre. Nem szükséges hozzá semmilyen állami hatóság jóváhagyása.

Az alapítvány több részből áll:

Az alapítványnak van egy alapítója (Founder), egy tanácsa (Council), egy védnöke (Protector) és kedvezményezettjei (Beneficiaries).

ALAPÍTÓ: Az alapító a személy bejelenti az alapítványt a nyilvános nyilvántartásba. Cégünk biztosítja a névleges alapítót. A papírokkal együtt kapni fog egy dátum nélküli lemondónyilatkozatot, amivel az alapító utólagosan lemondatható.

Alapítványi tanács: A tanács ugyanazt a funkciót szolgálja az alapítványnál, mint egy vállalatnál az igazgatótanács. A tanács tagjainak neveit és útlevélszámait bejegyzik a nyilvános nyilvántartásba. Természetesen bizosítjuk a névleges tanácstagokat is. A papírokkal együtt kapni fog egy dátum nélküli lemondónyilatkozatot, amivel az tanács tagjai utólagosan lemondathatóak.

Védnök: A Protector = Védnök az Alapítvány tényleges vezetője, akit az alapítványi tanács nevez, erről kap egy közjegyzővel hitelesített dokumentumot és ettől a ponttól fogva ővé az irányítás és ő rendelkezik az alapítvány vagyona felett. Ez a dokumentum nem nyilvános, így a Védnök 100%-ig névtelen maradhat!

Haszonélvezők: A haszonélvezőket egy dokumentumon keresztül nevezi meg a Védnök. Ebben elsődleges haszonélvezőnek maga a Védnök van megnevezve, de itt adhatja meg pl. a gyermekeit is haszonélvezőnek. Ez a dokumentum privát dokumentum, úgyhogy 100%-ig névtelenek maradnak az alapítvány haszonélvezői. A haszonélvezőket csak a Védnök jelölheti meg, és változtathatja meg!

Végrendelet (Letter of Wish) : Ebben a levélben a védnök előre meghatározhatja, hogy hogyan kezeljék a vagyonát az ő esetleges halála vagy cselekvőképtelensége esetén. A végrendelet bármikor megírható és megváltoztatható. A végrendeletet általában elzártan tarják, hogy a kedvezményezettek illetve a védnök is anonym maradhasson.

Az Alapítvány alapító okirata : Az alapítványnak valójában nincs szüksége alapító okiratra, mert a végrendelet jogilag elegendo a védnök végrendeleti utasításainak kifejezésére. Az Alapító okirat tulajdonképpen egy formálisabb változata a Végrendeletnek, amit egy Panama-i ügyvéd ír meg, és Panamai közjegyző hitelesít. Az alapító okiratnak is azt határozza meg, hogy a mi történjen az alapítvány vagyonával a Védnök esetleges halála vagy cselekvőképtelenné válása esetén. Ebben meghatározható, hogy ki legyen az új védnök, szűnjön-e meg az alapítvány stb. Az alapító okirat tartalma bármikor megváltoztatható a védnök utasításai alapján. Ezt a dokumentumot is elzártan szokták tartani az anonymitás megtartása érdekében.

Egy magán alapítvány nem vehet részt olyan rendszeres profitot termelő kereskedelmi tevékenységekben, mint amilyenekre vállalatok, cégek jogosultak. Azonban, amíg ezen tevékenységekből származó nyereséget az alapítvány céljaira használják fel, bizonyos idoközönként végezhetnek kereskedelmi tevékenységet. Egy magán alapítvány részt vehet például banki vagy befektetési muveletekben - befektetés banki lekötött betétekbe, részvényekbe, kötvényekbe, befektetési alapokba, opciókba, pénzpiacokba stb. - egészen addig, amíg ezekbol a tevékenységekbol származó bevételek az alapítvány kedvezményezettjeit szolgálják.

Jellemzők:

• Természetesen a Pamanai alapítvány is teljes adómentességet élvez, a megalakulása napjától fogva.
  • A Panamai alapítványnak nincs jelentési kötelezettsége,
  • A védnököt és a kedvezményezetteket nem kell nyilvánosan bejegyeztetni, így végig anonym maradhat!
  • Nincs meghatározva minimális alaptőke
  • az alapítványi tanács létrehozásakor érdemes "névleges" tanácstagokat használni. Ebben az esetben is biztosítunk dátum nélküli lemondónyilatkozatot, minden tanácstag nevében. (a névleges tanácstag szolgáltatás benne van az alapítás árában, ezért külön nem számoluk fel díjat!)
  • tanácsüléseket nem kell tartani évente. Ha ülészni akarnak, azt bárhol a világon megtehetik.
  • Éves társasági adó: 250 USD
  • Panamába minden gond nélkül áttelepíthető más országban működő más alapítvány is!
  • Az alapítványnak rendelkeznie kell egy címmel Panamában, ezt a szolgáltatást cégünk biztosítja, ennek ára benne van az alapítás árában.

1. Az alapítvány vagyonát gond nélkül örökölhetik az
örökösök: A Panamai törvények szerint, egy Alapítvány vagyona "non-embargable", és "non-sequesterable", ez azt jelenti, hogy senki nem fagyaszthatja be a számláit, vagyonát nem zárolhatják semmilyen körülmények alatt sem! Ez egy olyan biztonságot nyújt ami elég megnyugtató!

A Védnök határozza meg a haszonélvezők névsorát, milyen vagyonból milyen mértékben részesednek stb. A Védnök halála esetén az örökösök megkapják örökségüket amit nem sújt semmilyen adó, sem az ajándékozási, sem az örökösödési adó.

2. Az alapítvánnyal támogathatja szeretteit legálisan: Lehetősége van arra, hogy az alapítvány pl. ösztöndíjat adjon az ön által meghatározott enyéneknek, így támogathatja teljesen legálisan hozzátartozóit.

Valamint az ön pl. magyarországi cége is adományozhat a panamai alapítványának, - amit természetesen leírhat költségként!

Ingyenes konzultáció kérése: info@offshore-online.net

Panama privát alapítvány csomag tartalmaz:

• Eredeti Foundation Charter, alapító okirat hitelesítve, spanyolul, amit bejegyeztek a nyilvános nyilvántartásba.
  • Foundation Charter angol fordítása, hitelesítve.
  • Névleges alapítványi tanácstagok (szabadon választható) dátum nélküli lemondónyilatkozattal, közjegyzővel hitelesített.
  • Protectorate Document , -ebben nevezi ki önt a tanács Protektornak, védnöknek- közjegyzovel hitelesített.
  • General Power of Attorney, ( teljeskörű meghatalmazás) közjegyzovel hitelesítve. Lesz benne egy üres hely, ahová bármilyen nevet beírhat a későbbiekben, ha valakine még akar teljeskörű meghatalmazást adni.
  • A haszonélvezők levele, végrendeletet is megadhat
  • Vállalati tőkeszámla Visa Debit Carddal , és teljes Internet hozzáférés.

Befektetési számla Panamán:

• a számla vezethető USD vagy EUR -ban
  • teljes internetes hozzáférés,
  • elérhető bármilyen kötvény, részvény, illetve befetketési alap, Ázsiában, Európában és Észak-Amerikában.
  • Elismert, bejegyzett, engedélyezett nemzetközi bróker céggel áll kapcsolatban.
  • A brókerek beszélnek angolul, spanyolul és még öt másik nyelven, hogy befektetési tanácsot tudjanak adni önneka, ha szüksége lenne rá.

Offshore Internet Bankszámla Cyprus és/vagy Tanzánia-ban:

• Több devizanemben vezethető számlák, teljes internetes hozzáféréssel,
  • ATM kártya, amivel pénzt vehet fel bármelyik ATM-ből a világon!
  • Nemzetközi utalásokat kezdeményezhet, és fogadhat bárhonnan a világból,
  • biztonságos offshore Mastercard online eléréssel.

Főoldal | Mi az az offshore cég? | Vagyonosodási vizsgálat | Adóparadicsomaink | Gyakorlati példák | Árak, költségek | Időpont kérés | Ingatlanbefektetések | GY.I.K.

Ébresztő | Legális-e az offshore cég? | Mire jó egy offshore cég? | Mi az adóoptimalizálás? | Extra ajánlatok | Bankszámlanyitás | Kész cégeink | Akciónk | Kapcsolat

Copyright © 2008 P. G. T. Inc. Minden jog fenntartva.

Adóparadicsomaink:
Anglia, United Kingdom UK | Belize | BVI, Brit Virgin Island | Ciprus (EU adószámmal) | Delaware (USA) | Dominica | Florida (USA) | Gibraltar | New York (USA) | Nevada (USA) | Nevis | Oregon (USA) | Panama | Seychelles | SVG Saint Vincent Grenadines | Washington (USA) | Wyoming (USA)

Ezt a lapot a következő kulcsszavakkal találhatja meg a Google segítségével: Panamai alapitvány, alapítvány Panamán, managed forex account, vagyonvédelem panamai alapítvánnyal, anonym alapítvány, vagyonkimentés, vagyonosodási vizsgálat, offshore cégalapítás, offshore cégalapításMagyar Honlap LinkekWYW Globál DirectoryHun-Web LinkekGoogle Google Kisvállalkozás. lap. hu